Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

۹ نکته در آموزش بازی Call of Duty: Warzone برای تازه‌کارها

53

روز گذشته شرکت اکتیویژن رسما بازی Call of Duty Warzone را منتشر کرد؛ این بازی در سبک بتل رویال است با این حال تفاوت‌های بسیاری با دیگر بازی‌های این سبک دارد و نوآوری‌های مختلفی را به همراه آورده است. بنابراین به نظر می‌رسد باید تا قبل ار تجربه این بازی به نکاتی که لازم است در زمان تجربه Call of Duty Warzone بدانید، اشاره کنیم. در ادامه با آموزش بازی Call of Duty: Warzone همراه گیم‌نیوز باشید.

Call of Duty Warzone یک بازی بتل رویال رایگان می‌باشد و گیم‌پلی آن دقیقا شبیه چیزی است که در جنگاوری نوین دیده‌ایم. با این حال برای تجربه Warzone نیازی به خرید جنگاوری نوین نیست و شما می‌توانید به صورت رایگان به تجربه آن بپردازید. در این مقاله سعی داریم تا نگاهی بر نکات آموزشی که باید پیش از آغاز Call of Duty Warzone بدانید، داشته باشیم.

1. محاسبه افزایش لول اسلحه با کشتن رقیبان در لابی پیش از آغاز مسابقه

قبل از آغاز بازی، برای مدت کوتاهی در بخش کوچکی از نقشه سلاحی در اختیار شما قرار می‌گیرد که می‌توانید تا قبل از شروع مسابقه با آن رقیبان خود را از میان بردارید. با کشتن دشمنان در لابی لول اسلحه شما افزایش پیدا می‌کند. این بدان معناست که حتی پیش از آغاز مسابقه می‌توانید با فعالیت در بخش لابی لول اسلحه خود را افزایش دهید و این افزایش لول در سیستم پیشرفت شما محاسبه می‌شود.

2. زندان گولاگ چیست و چه نقشی در گیم‌پلی دارد؟

گولاگ به اردوگاه‌های کار اجباری شوروی گفته می‌شود که البته معنای این کلمه در Warzone کمی متفاوت‌تر است؛ زمانی که شما در نبردی می‌میرید، بازی به شما فرصتی برای بازگشت به مسابقه را می‌دهد. بدین صورت که پس از مردن به زندانی به نام گولاگ منتقل می‌شوید. در این زندان شما باید در نبردی 1v1 رقیب خود را شکست دهید تا بار دیگر به مسابقه بازگردانده شوید. به تبع در صورت شکست، رقیب شما راهی مسابقه می‌شود. البته این پایان کار نیست و شما می‌توانید منتظر بمانید تا هم تیمی‌هایتان با رفتن ایستگاه‌های خرید و پرداخت پول شما را به مسابقه بازگردانند.

3. ایستگاه‌های خرید در Warzone کدامند و چه آیتم‌‌هایی برای خرید را شامل می‌شوند؟

ایستگاه‌های خرید (Buy Station) صندوق‌هایی هستند که در سر تا سر نقشه وجود دارند. این صندوق‌ها به وسیله آیکون‌هایی سبدی شکل قابل تشخیص هستند. برای خرید از این فروشگاه‌ها به پول نیاز دارید. البته نگران نباشید چراکه در داخل بسیاری از ساختمان‌ها می‌توانید صندوق‌های پول را پیدا کنید. همچنین می‌‎توانید با کشتن رقیبان پول‌های آن‌ها را هم تصاحب کنید.

شما می‌توانید از این پول برای خرید زره، ماسک، کیل استرایک، و کیت بازیابی نوار سلامت استفاده کنید.

4. چگونه در لابی برای مسابقه آماده شویم؟

زمانی که در لابی هستید، این فرصت را دارید تا شخصیت و سلاح‌های خود را شخصی‌سازی کنید. بنابر گفته اکتیویژن، تمام پیشرفت‌های حاصل شده در بخش چندنفره Call of Duty: Modern Warfare در بخش بتل رویال در دسترس خواهند بود. بدین ترتیب می‌توانید آیتم‌هایی که در بخش چندنفره به دست آورده‌اید را در بتل رویال هم استفاده کنید.

5. آیا Warzone  از حالت کراس پلی پشتیبانی می‌کند؟

بازی Warzone  از حالت کراس پلی پشتیبانی می‌کند. بنابراین صرف نظر از اینکه روی چه پلتفرمی هستید، می‌توانید در کنار دوستان خود از تجربه بازی لذت ببرید. برای این کار تنها کافی است تا به قسمت Social بروید و با وارد کردن نام کاربری و یا آی‌دی بتل‌نت، دوستتان را به لابی دعوت کنید.

6. چگونه در Warzone  کیل استرایک را فعال کنیم؟

استفاده از کیل استرایک در Warzone متفاوت‌تر از آن چیزی است که در دیگر نسخه‌های ندای وظیفه دیده‌ایم. برخلاف حالت چندنفره که با کشتن دشمنان و رسیدن به امتیازی معین کیل استرایک در اختیار شما قرار می‌گرفت، در Warzone این آیتم از طریق فروشگاه‌ها در دسترس خواهد بود. البته اگر خوش‌شناس باشید می‌توانید از طریق لوت باکس‌های موجود در مسابقه هم به آن‌ها دست یابید.

7. چگونه هم تیمی خود را به مسابقه برگردانیم؟

اگر هم تیمی شما کشته شود و نتواند در زندان گولاگ پیروز شود. شما باید با جمع کردن پول او را برگردانید. در حال حاضر هزینه بازگرداندن هر یک از هم تیمی‌ها 4500 دلار است که می‌توانید این پول را با پیدا کردن صندوق‌ها و کشتن دشمنان جمع‌آوری کنید. پس از آن با رفتن به ایستگاه‌های خرید و خریداری آیتم Redeployment او را به مسابقه برگردانید.

آموزش Call of Duty Warzone

8. قراردادهای Warzone کدامند و چه نقشی در سیستم پیشرفت بازی دارند؟

یکی دیگر از ویژگی‌های جدید Warzone داشتن قراردادهایی در طول مسابقه است که می‌توانید با انجام آن‌ها به پول و امتیازات کلیدی که می‌توانند روند مسابقه را تغییر دهند، دست یابید. در حال حاضر سه نوع قرارداد در بازی وجود دارد که به صورت تصادفی در دسترس قرار می‌گیرند. با پذیرش هر قرارداد تمام اعضای تیم موظف به تکمیل آن هستند.

  • Bounty Contract: با پذیرش این قرارداد یکی از اعضای تیم حریف به صورت تصادفی انتخاب می‌شود و شما باید او را از میان بردارید. در صورتی که در زمان تعیین شده موفق به انجام این کار شوید، پس از آن دوباره یک شخص دیگر برای شما انتخاب خواهد شد. با تکمیل Bounty Contract پول و XP به اعضای تیم پاداش داده می‌‌شود.
  • Recon Contract: این قرارداد شبیه به حالت‌های HQ و Domination در بخش چندنفره است؛ در این قرارداد شما باید با رفتن به محلی که روی نقشه مشخص شده است، اطلاعاتی را آپلود کنید. در این حین دیگر رقیبان می‌توانند به شما حمله کرده و ماموریتتان را به چالش بکشانند. در صورت موفقیت، به پول، و آیتم‌‌های جدیدی دسترسی پیدا می‌کنید و در عین حال موقعیت مکانی هدف بعدی هم مشخص می‌شود.
  • Scavenger Contract: اگر به دنبال لوت می‌گردید، این قرارداد بهترین راه حل شماست، با پذیرش Scavenger Contract، موقعیت مکانی یک از سه جعبه‌ ارزشمند لوت در نقشه مشخص می‌شود. با رسیدن به هر لوت، موقعیت مکانی جعبه بعدی مشخص خواهد شد.

9. حالت پلاندر چیست؟

Warzone در کنار بتل رویال شامل حالت دیگری هم می‌شود که پلاندر نام دارد. در پلاندر هر تیمی که بیشترین پول را به دست آورد برنده مسابقه خواهد بود. شما می‌توانید با پیدا کردن صندوق‌های لوت در ساختمان‌ها، انجام دادن قراردادها و یا کشتن دشمنان به پول دست یابید.

آموزش بازی Call of Duty: Warzone
9 نکته در آموزش بازی Call of Duty: Warzone برای تازه‌کارها

بازی به صورت رایگان برای کنسول‌های پلی استیشن 4، ایکس باکس وان و پلتفرم پی‌سی در دسترس قرار دارد. لازم به ذکر است که نسخه پی‌سی تنها از طریق نرم‌افزار بتل‌نت قابل دریافت خواهد بود.

منبع Gamesradar
53 نظر برای این مطلب
  1. Saeedrs می‌گوید

    با سلام آقا من کال اف وار زون رو دانلود کردم بعد میاره قسمت ساینگ آپ و لوگین میخواستم بپرسم ایمیل و رمز همون اکانت پلاس رو بزنم یا اینک فقط ایمیل و رمز شخصی گوگل رو بزنم فرقی نداره ممنون کسی راهنمایی ام کنه

  2. ata می‌گوید

    سلام بچه ها کسی خاست اد کنه بازی کنیم
    battletag = bonecrusher
    email = mr.2aaj@gmail.com

  3. سعید می‌گوید

    سلام وقت وخیر
    خدمت شما عرض کنم من این بازی زیبا در پی اس 4 بازی میکنم و یک سوال دارم از افراد قدیمی تر و کسانی که تجربه بیشتری دارند.این که بعضی از اسلحه ها چرا موقع شلیک گلوله های رنگی دارند و وقتی به هدف برخورد میکنند مثلا رنگ سبز و آبی در بدن هدف ایجاد میکنن.چطور میتونم اسکوپ اسلحه خودم به این قابلیت مجهز کنم.لطفا راهنمایی کنید.سپاسگزارم
    قاسمی

  4. الطیر ابن لا احد می‌گوید

    سلام. دو تا سوال دارم.

    ۱. ایا ایک بی و بول هایی که میگیریم فقط به همو بازی خاص مربوط میشه یا ذخیره میشه برای بعد؟

    مثلا میشه یه بازی کنیم و مقداری ایکس بی به دست بیاریم. دیگه تا یه ماه بازی نکنیم ایکس بی هامون میره یا ذخیره میشه؟

    ۲. این بازی رده بندی کلی داره؟ مثلا لیستی داره که ببینیم توش که یه یوزر خاص تو بیست تا بازی مثلا چهل تا کیل داشته یا غیره؟

    1. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام، وقت بخیر.
      پولی که به دست میارید فقط تا زمانی که تو مسابقه هستید اعتبار داره و ذخیره نمیشه واسه دورهای بعدی.

  5. AMIR می‌گوید

    کسایی که مشکل لودینگ یا پینگ و پکت دارن جوین کانال @BR_WARZONE بشید راه حلاش گذاشته.

  6. حامد می‌گوید

    وقتی می خوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه و فقط صدای منو رو دارم

    1. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام دوست عزیز. روی پلتفرم پی‌سی بازی می‌کنید؟

  7. امین می‌گوید

    سلام
    وقتی پلی بازی رو میزنم سوال میپرسه میخوای رو حالت safe mode بری؟ مشکا از کجاست؟
    وقتی تایید میکنم پیغام : DirectX encountered an unrecoverable error میده!!

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      روی آیکون بازی تو تسک بار ویندوز کلیک راست کنید و safe mode رو غیرفعال کنید. مشکل اینه که احتمالا یک بار بازی به صورت غیرمنتظره و نادرست بسته شده یا ارور داده. یا یه فایلی رو نمی‌تونه پیدا کنه و در حالت safe mode اجرا میشه. میتونید همون ابتدا در جواب اون سوال هم نه رو انتخاب کنید.
      برای حل مشکل دایرکت ایکس، آخرین ورژنش رو دانلود و نصب کنید.

    2. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام، وقت بخیر. وقتی که بازی کرش میکنه یا موقع خروج با مشکل مواجه میشه، لانچر موقع استارت پیشنهاد میده که برای جلوگیری از اون اتفاق بازی رو در حالت Safe Mode اجرا کنید. اما معمولا نیاز نیست و شما گزینه No رو بزنید.

  8. سعید می‌گوید

    سلام خسته نباشید
    برای بازی کردن بخش مولتی پلیر کالاف وار زون باید خوده بازی خریداری کنیم درسته؟؟
    الان من خوده بازی خریداری کردم ولی هنوز بهش مولتی پلیرش قفله برام
    با کنسول هم بازی میکنم
    میشه لطفا راهنمایی کنید

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      سلام
      برای بازی کردن Call of Duty: Warzone به استور کنسولتون (پلی استیشن یا ایکس باکس)‌برید و بازی رو از اونجا انتخاب کنید و برای دانلود بذارید. وقتی دانلود تموم شد می‌تونید به رایگان بازیش کنید و نیازی به خرید بازی Modern Warfare هم الزاما نیست. اگرچه باید اونو دانلود کنید.

  9. امید می‌گوید

    سلام من این بازی رو تازه نصب کردم میشه بازی رو آفلاین چند نفره بازی کرد منظورم بخش مولتی ؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      سلام
      خیر. بازی رو تنها می‌تونید به صورت آنلاین و حالت بتل رویال بازی کنید. امتحان کنید، جذابه.

  10. معین صفی خانی می‌گوید

    سلام
    قبلا توی کالاف وارزون یه حالت مولتی پلیر و استور داشت الان پریده و فقط حالت بتل رویال هست
    کنسولم ps4 کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    میخوام دوباره حالت مولتی و بخش استوری برگرده

    1. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام دوست عزیز. اون حالت مولتی پلیر فقط چند روز به صورت رایگان در دسترس قرار گفت. اکتیویژن با این کارش قصد داره تا شما را به خرید نسخه کامل ترغیب کنه. بنابراین برای تجربه حالت مولتی پلیر باید بازی رو خریداری کنید.

  11. Ali می‌گوید

    سلام من توی پلتفرم پلی استیشن میتونم آفلاین بازی کنم ؟
    یا فقط انلاینه؟؟

    1. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام دوست عزیز. تجربه بخش Warzone فقط به صورت آنلاین امکان‌پذیره

  12. mohammad mahdi می‌گوید

    سلام دوستان
    وقتی روی solo mode بازی میکنیم همه سولو هستند یا سولو ها با تیم های سه نفره بازی میکنند ؟ (یعنی منظورم اینه که همه تنها هستند یا تعدادی تنها هستند تعدادی تیم سه نفره ؟)

    1. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام دوست عزیز. در این حالت همه به صورت تک‌نفره بازی می‌کنن.

    2. Arash می‌گوید

      همه همینطورن ۳ نفره تو بخش تیمیشه

  13. Maxwell می‌گوید

    سلام دوستان گرامی
    یه گروه دارم برای پیدا کردن راحت دوستان فارسی زبان در بازی های مولتی پلیر از جمله بازی محبوب کالاف دیوتی وار زاون
    خوشحال میشم به گروهمون بپیوندید

    @leaugeOfGamers

    1. مانی می‌گوید

      سلام.گروه تون تو تلگرامه؟

      1. حسن شکیبایی می‌گوید

        سلام، وقت بخیر. https://t.me/gamenews_ir

  14. سبحان می‌گوید

    دوستان کسی برای رفع مشکل گیر کردن توی صفحه لودینگ راح حلی نداره ؟

  15. محمود می‌گوید

    سلام @ توی قسمت پلاندر چجوری بفهمم چندم شدم ، و چجوری رتبه بقیه رو آخر نبرد ببینم ؟

  16. جواد می‌گوید

    سلام آیا بخش آنلاین بازی برای کشور ما فیلتره؟
    چون اصلا وارد بخش آنلاین نمیتونم بشم ارور
    lost connection to host server.connection timed out رو میده لطفا راهنمایی کنین تشکر

  17. علی می‌گوید

    سلام
    والا این نسخه جدید کالاف برای ps4 وارد قسمت انلاین نمیشه!
    چندتا Dns زدم کار نکرد!
    با نت گوشیم زدم کار نکرد؟
    راه حلی دارید؟

  18. محمد می‌گوید

    سلام وقتتون بخیر من بازی رو دانلود کردم مستقیم از خود برنامه battel.net وارد بازی میشم هیچ لک یا تیکی نداره ولی رو همون قسمت اول که داره اموزش تیراندازی انجام میده بعد ابنکه تیر میزنم به ادمک ها از بازی میاد بیرون هیچ اروری هم نمیده امکانش هست یا راه ارتباطی چیزی بهم بدین بتونم باهاتون حرف بزنم

    1. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام، وقت بخیر. کارت گرافیکتون رو به آخرین نسخه آپدیت کردید؟ اگرنه که آپدیت کنید و احتمالا مشکل کرش کردن درست میشه

      1. محمد می‌گوید

        سلام وقتتون بخیر بله کارت گرافیکم اپدیت 5/3/2020 نمیدونم اگه بازی مشکل داره از یک سایت دیگه دانلود کنم به نظرتون؟

    2. سبحان می‌گوید

      وقتی رفتی داخل با الت و تب بیا بیرون و برو جایی ک بازی نصب شده اسم بازی رو تغییر بده و برو داخل

  19. Mohammad می‌گوید

    سلام…این بازی سروراش یکیه یعنی من که پی سی هستم میتونم با دوستم که پس ۴ داره بازی کنیم یا سروراشون جداس

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      این بازی همچنین از قابلیت کراس پلی پشتیبانی می‌کند و کاربران هر سه پلتفرم می‌توانند با یکدیگر بازی کنند.
      https://gamene.ws/1398/12/47683/call-of-duty-warzone-everything-you-need-to-know-about-the-new-battle-royale-mode/

  20. محمدمحسن می‌گوید

    سلام
    من بازی cod mobile و دارم بازی میکنم و توی اون بازی با نصب warzone چنتا جایزه میده که دنبال اینم. یکی از دوستام نصب کرده و جایزه رو گرفته، حالا نمیتونه لاگ اوت کنه از بازی که بتونه برای من فعال کنه. امکان لاگ اوت نداره بازیش؟؟؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      لاگ اوت در داخل بازی انجام نمیشه بلکه مستقیما از طریق کنسول یا اکانت battle.net شما انجام می‌گیره، بنابراین خیر، چنین امکانی وجود نداره.

  21. اسی می‌گوید

    اقا من تازه این بازی رو گرفتم رو پی اس فور وارد گیم میشم توی لودینگ گیر میکنه وقتی هم ک شانسی وار بازی میشه تو اون سی ثانیه ک تفنگ میده بهت و منتظر میمونی تا بری تو هواپیما گیر میکنه حل نمیشه این مشکل؟؟؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      احتمالا این مشکل با آپدیت بازی حل بشه. مطمئن بشید که کانکشن اینترنتتون قویه.

  22. کسری می‌گوید

    اقا من تازه این بازی رو گرفتم رو پی اس فور وارد گیم میشم توی لودینگ گیر میکنه وقتی هم ک شانسی وار بازی میشه تو اون سی ثانیه ک تفنگ میده بهت و منتظر میمونی تا بری تو هواپیما گیر میکنه حل نمیشه این مشکل؟؟؟

    1. حسن شکیبایی می‌گوید

      سلام، دوست عزیز بازی فعلا تو حالت بتاس و این مشکل هر از گاهی روی همه پلتفرم‌ها به وجود میاد که احتمالا با یه به‌روزرسانی درست میشه.

  23. محمد می‌گوید

    dev error 6034 eng_global.ff سلام کسی به این ارور بر خورده بگه

    1. Amirhossein می‌گوید

      من به این ارور بر خوردم

  24. DEDSEC می‌گوید

    سلام.من بازی رو حدود 3 روزه که دانلود کردم.وقتی رو بتل رویال میزنم پینگ خیلی بالا میره و به 200 اینطورا میرسه.بعضی وقتا هم پایین 200 میشه و وارد صفحه لودینگ میشه ولی وارد بازی نمیشه.پلتفرمم هم پی اس فوره.مشکلش چیه؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      پینگ کلا این چند روز خیلی بالا رفته و خود ما هم نمی‌تونیم بازی کنیم درست. مشکل از سرویس دهنده اینترنتون هست. با پشتیبانیشون یه تماسی بگیرید.

    2. وحید می‌گوید

      مال منم فور همین مشکله فعلا خرابه سرورش

  25. سعید می‌گوید

    سلام
    من نسخه اصلی بازی رو از قبل نداشتم و الان ۱۰۰ گیگ دارم دانلود میکنم، آیا امکان بازی به صورت آفلاین و استفاده از خود modernwarefare وجود داره؟ یا فقط میتونم آنلاین و در بخش warzone بازی کنم؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      این بازی 100 گیگ که دارید دانلود می‌کنید اصلا همین Call of Duty: Warzone هست و بخش‌های دیگه‌ای نداره. بازی رو فقط می‌تونید به صورت آنلاین و در حالت بتل رویال بازی کنید.

  26. Yasin می‌گوید

    سلام من با ps4 بازی رو کامل دانلود کردم ولی وقتی میخوام برم تو بازی بتل رویال تو صفحه ی لودینگ گیر میکنه بعد میاد بیرون و ارور میده
    پینگمم ۶۰
    باید چی کار کنم؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      سلام
      چه اروری میده؟

  27. محمد می‌گوید

    سلام
    من وقتی وارد بازی میشم فقط یک حالت بازی و میتونم شروع کنم و پلی انلاین ام قفله،یعنی کلا فقط افلاین میتونم بازی کنم!!

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      متوجه منظورتون نمیشم. بازی رو جداگونه دانلود کردید دیگه؟

    2. علی می‌گوید

      دیتای کامل بازی رو باید دانلود کنی

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.