Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

راهنمای اسلحه های بازی The Last of Us Part 2 – بهترین آپگریدها و محل همه سلاح ها

0

بازی The Last of Us Part 2 اگرچه نمونه تقریبا کاملی از روایت داستانی در یک بازی ویدئویی است، اما نباید مخفی‌کاری هیجان‌انگیز و اکشن دل‌پذیر آن را هم دست کم گرفت. برای این‌که بتوانید در این بازی پیشروی کنید نیاز است تا از مهمات اندکی که در بازی پیدا می‌کنید به خوبی استفاده کنید و از بهترین سلاح‌ها برای مقصود خود کمک بگیرید. اما ابتدا باید آن‌ها را پیدا کنید. برای محقق شدن این منظور بهتر است راهنمای کامل اسلحه های بازی The Last of Us 2 را در ادامه بخوانید تا ببینید بهترین سلاح‌ها، آپگریدهای آن‌ها را چگونه می‌توانید به دست آورید و آن‌ها را کجا پیدا می‌کنید.

راهنمای اسلحه های بازی The Last of Us Part 2

در ادامه مکان پیدا کردن همه اسلحه های بازی The Last of Us Part 2 به همراه همه‌ی آپگریدهای آن‌ها و نگه‌دارنده‌هایشان را خواهید فهمید. نگه‌دارنده‌ها به شما اجازه می‌دهند که بتوانید با سرعت بیشتری بین سلاح‌های مختلف سوییچ کنید.

بهترین آپگریدها و محل همه سلاح ها در The Last of Us Part 2

با این‌حال، بسیاری از اسلحه های بازی The Last of Us 2 که راهنمای پیدا کردن آن‌ها را در ادامه می‌خوانید دارای نواقصی هستند که ممکن است شما را به دردسر بیاندازند.

اما این نواقص را می‌توانید کم کنید یا در مواردی کاملا از بین ببرید، چرا که در بازی قابلیت آپگرید کردن سلاح‌ها نیز وجود دارد که برای آن‌ها باید به Workbench (میزکار) دسترسی پیدا کنید که در یک مطلب راهنمای دیگر درباره آن‌ها مفصلا توضیح داده‌ایم.

آن‌چه در ادامه می‌خوانید تنها راهنمایی درباره بهترین اسلحه های اصلی بازی The Last of Us Part 2 است. در بازی تعداد قابل توجهی مین و بمب نیز وجود دارد که می‌توانید با کمک Training Manualها آن‌ها را بسازید.

مین‌ها و بمب‌ها نیز در بازی بسیار کاربردی و فوق‌العاده هستند و باید یاد بگیرید آن‌ها را استفاده کنید.

راهنمای بهترین آپگریدها و محل همه اسلحه ها در بازی The Last of Us Part 2

برای این‌که داستان بازی تا حد ممکن لوث نشود، سلاح‌ها را به ترتیبی که با پیشروی در طول بازی به دست می‌آورید لیست کرده‌ایم. اما ابتدا به نگه‌دارنده‌ها (جلدهای سلاح‌ یا همان هولستر – Holster) می‌پردازیم.

محل همه جلدهای سلاح در The Last of Us 2

جلد سلاح بلند – روز اول Day 1

برای به دست آوردن جلد سلاح بلند (Long Gun Holster) باید داخل فروشگاه حیوانات خانگی «بارکو» (Barko’s) را بگردید. در سیاتل هاب، هنگامی که با دینا به دنبال بنزین هستید آن‌جا را پیدا خواهید کرد.

راهنمای اسلحه های بازی The Last of Us Part 2برای داخل شدن، شما باید کافی شاپ سمت چپ بالای نقشه را بگردید. کافی شاپ در تقاطع خیابان پنجم و خیابان اسپرینگ قرار دارد. آن‌جا را بگردید و کلید در ورودی را در دستشویی پیدا کنید.

راهنمای بازی The Last of Us Part 2بعد دوباره به فروشگاه بارکو که تقریبا در وسط نقشه قرار دارد برگردید و از در پشتی (دلیوری) داخل کوچه وارد شوید.

راهنمای اسلحه های بازی The Last of Us Part 2 و آپگریدهاجلد سلاح شما آن‌جاست.

جلد سلاح کوچک – سیاتل روز دوم Seattle Day 2

باید برای به دست آوردن جلد سلاح کوچک تا روز دوم صبر کنید.

در آغاز روز، شما راه خود به سمت خیابان بازار را پیدا می‌کنید و خواهید دید که یک ماشین WLF با سرعت در جاده حرکت می‌کند. اندکی بعد Dogs به عنوان دشمنان شما در بازی معرفی می‌شوند، و بعد از این‌که شما با مبارزه این چالش جدید را از پیش رو برداشتید، به یک خیابان بازار دیگر می‌رسید که راه آن با یک شکاف دره مانند عمیق در جاده مسدود شده است.

آموزش بازی The Last of Us Part 2

وقتی که یک تعمیرگاه ماشین پشت یک سالن خال‌کوبی و یک فروشگاه اسباب‌بازی آن طرف خیابان دیدید، یعنی راه را درست آمده‌اید. ورودی تعمیرگاه با یک آشغال‌دانی مسدود شده است. آن را حرکت بدهید و وارد شوید.

در داخل تعمیرگاه یک گاوصندوق پیدا می‌کنید. راهنمای کامل باز کردن گاوصندوق‌ها در بازی را اینجا می‌توانید بخوانید.

در این تعمیرگاه می‌توانید به دنبال یادداشتی که رمز باز کردن گاوصندوق را در بر دارد بگردید، یا این‌که این رمز را وارد کنید 65-82-30 و جلد سلاح کوچک را به دست آورید.

سلاح‌های جکسون

پیستول نیمه اتوماتیک

الی بازی را با یک پیستول و یک سلاح شکاری آغاز می‌کند.

وقتی قابلیت ساختن صداخفه‌کن و چیزهای دیگر را به دست بیاورید پیستول را می‌توانید به یک سلاح قدرتمند تبدیل کنید. و به همین خاطر این سلاح خوبی برای سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.

در درجه سختی معمولی (normal) نیز بیشترین مهمات را برای همین اسلحه پیدا خواهید کرد.

همه‌ی آپگریدهای پیستول خوب و به درد بخور هستند، پس این سلاح گزینه خوبی برای کامل آپگرید کردن و دریافت تروفی نقره‌ای هم محسوب می‌شود، اما بستگی دارد که چگونه می‌خواهید از آن استفاده کنید.

اگر بیش از هر چیز در بازی مخفیانه هدشات می‌کنید، ابتدا به سراغ آپگرید stability بروید. اما اگر می‌خواهید از آن به عنوان سلاح اصلی خود در درگیری‌های سریع استفاده کنید، ابتدا لازم است که آپگرید recoil را انجام دهید، چرا که احتمالا برای از بین بردن دشمنان به چند تیر سریع نیاز خواهید داشت.

آپگرید capacity (ظرفیت) بهتر از چیزی است که به نظر می‌رسد، چرا که شما در لحظه‌ی تعویض خشاب (ریلود) بیشتر از بقیه مواقع در خطر هستید. زمان خشاب عوض کردن است که دشمنان انسانی به شما حمله می‌کنند و در همین مواقع است که مبتلاشدگان با هم از همه طرف هجوم می‌آورند.

این آپگرید احتمالا آخرین انتخاب شما خواهد بود، اما بدون شک بی فایده نیست.

سلاح شکاری

در حالت عادی‌اش، اسلحه شکاری الی نسبتا به درد نخور است. این سلاح کند است و لازم است با آن دقیق و بی معطلی نشانه‌گیری کنید تا بتوانید دشمنان را با یک تیر از پا در بیاورید.

به همین خاطر آپگرید damage (قدرت شلیک) اولین چیزی است که باید در این سلاح به آن برسید، چرا که مرز بین یک تیر خلاص تمیز و بی دردسر با قرار دادن خودتان در مهلکه‌ای بزرگ را مشخص می‌کند.

با استفاده از scope در این اسلحه هم می‌توانید آن را به یک اسنایپ تبدیل کنید. دو آپگرید بعدی شما بعد از قدرت، stability و recoil خواهند بود که بسیار مفید واقع می‌شوند.

کمی بعدتر می‌توانید به مهارت حبس کردن نفس و کم کردن لرزش دست هم برسید که این اسلحه شکاری را با یک دوربین قوی به یک تفنگ دوربرد قدرتمند تبدیل می‌کنند.

هفت‌تیر جوئل

هفت‌تیر جوئل را در جعبه‌ای در خانه‌اش در آغاز داستان پیدا می‌کنید پس امکان ندارد آن را نبینید و از دست بدهید.

این هفت‌تیر در کنار پیستول دیگرتان نقش مکمل را ایفا می‌کند و یک انتخاب خوب دیگر برای کاملا آپگرید شدن محسوب می‌شود. چرا که اولا قدرت زیادی دارد که با ارتقا بیشتر هم می‌شود و در طول بازی هم مهمات فراوانی برای آن پیدا می‌کنید.

ریلود سریع (speed reloader) یک آپگرید کاملا ضروری است، وگرنه مجبور می‌شوید هر فشنگ را خودتان داخل اسلحه قرار دهید، که همان‌طور که می‌توانید تصور کنید زمانی که تحت فشار هستید می‌تواند به راحتی شما را به کشتن دهید.

آپگریدهای Stability و Damage  نیز کاری می‌کنند که این اسلحه همزمان با پیشروی شما در بازی و سخت‌تر شدن چالش‌ها همچنان قدرتمند و کارامد باشد و نیازی به آپگرید fire rate نداشته باشید، چرا که می‌توانید با قدرت بیشتر تیرهای بیشتری را به هدف خود شلیک کنید.

سلاح‌های سیاتل روز اول – Day 1

Pump-action Shotgun

این شات‌گان را می‌توانید در منطقه اصلی در روز اولی که در سیاتل سپری می‌کنید پیدا کنید.

در گوشه پایین نقشه راه ارتباطی سیاتل، در تقاطع خیابان ششم و خیابان چری، در خزانه بانک آن را خواهید یافت.

وارد بانک شوید و حساب مبتلاشده‌ها را برسید و بعد آن محیط را جستجو کنید. یک یادداشت پیدا خواهید کرد که در آن رمز گاوصندوق بانک نوشته شده است.

با رمزی که پیدا کردید (اینجا می‌توانید راهنمای کامل رمز گاوصندوق‌ها و درهای قفل بازی را بخوانید) خزانه بانک را باز کنید و اسلحه شات‌گان را بردارید.

شات‌گان یکی از قوی‌ترین اسلحه ها در بازی The Last of Us 2 است و حتا بدون راهنمای خاصی می‌توانید آن را آپگرید کنید و قدرتمندتر سازید.

چون شات‌گان به خودی خود قدرتمند است، بهتر است ابتدا به سراغ دیگر اسلحه‌ها بروید.

قدرت صدمه شات‌گان در تمام طول بازی به اندازه‌ای هست که شما نیازی به بالا بردن آن نداشته باشید. همچنین پخش و پرتاب کردن ساچمه‌ها با استفاده از این اسلحه به شما این امکان را می‌دهد که هرگز نیاز به آپگرید stability یا recoil را احساس نکنید.

اما در سوی دیگر آپگرید ظرفیت خشاب (capacity) می‌تواند شات‌گان را به سلاحی برای همه‌ی مواقع بسیار ضروری تبدیل کند. از آن می‌توانید برای مواقعی که به شدت در خطر هستید استفاده کنید و خودتان را نجات دهید.

یک استاکر شما را غافل‌گیر کرده؟ شات‌گان. یک دشمن خطرناک به سرعت به سمت شما می‌آید؟ شات‌گان. به چیزی برای نفوذ به زره نیاز دارید؟ قطعا شات‌گان.

سلاح‌های سیاتل روز دوم – Day 2

کمان

تقریبا در اواسط سیاتل روز دوم، شما به یک منطقه مسکونی و یک خیابان بازار می‌رسید که در آن یک سالن خال‌کوبی، یک فروشگاه حیوانات خانگی و یک تعمیرگاه اتومبیل وجود دارد.

همان‌طور که به گشت و گذار می‌پردازید و داستان ساکنین قدیمی این‌جا را می‌فهمید، سر راه خود به دیوار تخریب شده‌ی فروشگاه حیوانات خانگی (pet store) می‌رسید که پشت آشپزخانه قرار دارد.

امکان ندارد که از این محوطه داخل شوید و کمان را سر راه خود نبینید.

راهنمای اسلحه بازی Last of Us 2کمان، بهترین اسلحه برای مخفی کاری در بازی محسوب می‌شود، به ویژه اگر آن را ارتقا دهید.

ابتدا سرعت کشش (draw speed) را آپگرید کنید. قابلیت one-shot-kill آن یعنی به خوبی تحت فشار به فریادتان می‌رسد، و قابلیت rangefinder  نیز ارزش سرمایه‌گذاری را دارد، چرا که به سادگی کمان شما را به یک سلاح کشنده، بی‌صدا و مناسب هدشات تبدیل می‌کند.

با وجود امکان ساختن تیرهای بیشتر در لحظه‌ی نیاز و جمع آوری تیرهای اضافی از روی زمین، کمان شما به یک انتخاب بسیار مناسب و قدرتمند تبدیل می‌شود.

این راهنما در روزهای آتی تکمیل خواهد شد.
برای دیگر سلاح‌های بازی لازم است بخش مهمی از داستان بازی لوث شود، به همین خاطر برای جلوگیری از لو رفتن داستان، فعلا این راهنما را تکمیل نمی‌کنیم.

مطلب به روزرسانی خواهد شد…

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.