Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

راهنمای بازی Genshin Impact – پانزده نکته برای موفقیت تازه کارها و با سابقه‌ها

5

بازی Genshin Impact آن قدر زیبا است که برای ستایش آن شاید بهتر باشد امسال در مراسم بهترین بازی سال زیباترین بازی سال را هم انتخاب کنند. این بازی هم مثل بقیه بازی‌های هم سبک خود نیاز به آموزش بازی دارد. به همین مناسبت در ادامه با هم نکاتی که برای موفقیت در این بازی نیاز است بدانید را مرور می‌کنیم. راهنمای بازی Genshin Impact را در گیم‌نیوز بخوانید. شما هم اگر نکته‌ای به ذهنتان می‌رسد با ما در میان بگذارید.

راهنمای بازی Genshin Impact – پانزده نکته برای موفقیت

مدتی است از انتشار بازی زیبای Genshin Impact می‌گذرد و کاربران این بازی به شدت از گشت و گذار در دنیای این بازی (Teyvat) و کشف شخصیت‌های تازه و قوی‌تر کردن آنها لذت می‌برند. حالا که تعداد زیادی از کاربران به رده‌های ماجراجویی یا سطح ماجراجویی بالای 20 رسیده‌اند (همان Level یا لول بازی) و به بهانه آپدیت 5 گیگابایتی اخیر آن، لازم دانستیم تا با تهیه یک راهنما برای شما دوستان و همینطور تازه واردان به این دنیای پر رمز و راز، تجربه بهتری از بازی برای شما به ارمغان بیاوریم.

 

راهنمای بازی Genshin Impact
راهنمای بازی Genshin Impact – پانزده نکته برای موفقیت

1. توجه ویژه‌ای به بال‌های پرواز (Gliding) داشته باشید

با جلو رفتن داستان بازی در Genshin Impact، تعداد دشمنانتان بیشتر و همچنین لول آن‌ها بالاتر می‌رود. این باعث می‌شود حملات شما آسیب کم‌تری به آنها وارد کند. بالا بردن لول کاراکتر و سلاح‌ها نیمی از کاری است که شما می‌توانید انجام دهید. شما به بال‌هایی با توانایی حمله بالاتر نیاز دارید. هرکدام از این بال‌ها مشخصات اولیه مخصوص به خودشان را دارند که با نوع بال (یا گاهی تصادفی) عوض می‌شوند.

توانایی‌های مختص این بال‌ها با بالا بردن لول آنها بیشتر می‌شوند. برای غول‌های بزرگ‌تر شما به حمله‌هایی با شدت تخریب و آسیب بیشتر نیاز خواهید داشت. بالا بردن لول بال‌هایتان اثرات تخریبی حملاتتان را بیشتر خواهد کرد، پس در نظر داشته باشید که سطح بال‌هایتان را حداقل به 12 برسانید.

 

راهنمای بازی Genshin Impact
راهنمای بازی Genshin Impact – به بال‌های پرواز توجه ویژه کنید.

2. در مورد توانایی‌های مخصوص کاراکترهایتان اطلاعات کافی داشته باشید

آخرین باری که اطلاعات مربوط به کاراکترهایتان را مطالعه کردید چه زمانی بوده است؟ بله، در نگاه اول توانایی‌های مخصوص کاراکترهایتان مشخص و آشکار به نظر می‌آیند. به طور مثال توانایی خاص شخصیت باربارا (Barbara) قابلیت شفابخشی او است و با هر حمله، ستون نمایانگر جان کاراکترهای دیگرتان پر تر میشود.

به نظر شما آیا این همه آن چیزی است که لازم دارید بدانید؟ خیر، زیرا که از سایر رازها و جادوهایش بی‌خبر هستید.

با جلو رفتن در مسیر بازی شما رفته رفته باید از هر چیزی که اثر تخریبی حمله‌هایتان را بالاتر میبرد استفاده کنید، وگرنه پیروزی برایتان بسیار دشوار خواهد شد. پس زمانی را به خواندن اطلاعات مربوط به شخصیت‌هایتان اختصاص دهید و تلاش کنید صورت‌های فلکی کاراکترهایتان را گره گشایی کنید تا بدانید دقیقا با هر کدام از شخصیت‌هایتان قادر به انجام چه کارهایی هستید. بعضی از این توانایی‌ها اثر دفاعی کاراکتر و بعضی دیگر از جان آنها می‌کاهد پس حتما مطالب مربوط به آن‌ها را به دقت مطالعه کنید.

 

3. بجای نگه داشتن دکمه ران برای دویدن آن را پشت سر هم فشار بدهید

به احتمال زیاد وقتی در حال دویدن هستید انگشتتان را روی دکمه ران نگه می‌دارید تا جایی که Stamina یا انرژی کاراکتر تمام شود و دیگر قادر به دویدن تا زمان پرشدن مجدد نوار Stamina نخواهید بود. اما با فشار دادن پشت سرهم دکمه ران یا به اصطلاح Tap کردن، کاراکتر شما یک لحظه سرعت گرفته و بعد به حالت عادی برمیگردد. این کار باعث می‌شود مسافت بیشتری را تا تمام شدن سطح انرژی طی کنید.

در چالش‌هایی که باید در زمان مشخصی انجام شود، این روش برای دویدن موثرتر خواهد بود.

اگر سرعت بیشتری لازم دارید ونتی (Venti) این کار را برای شما انجام می‌دهد. با شخصیت ونتی (اگر این شخصیت را دارید واقعا خوش شانس هستید) با فشار دادن دکمه ران و همچنین Tap کردن همزمان دکمه پریدن میتوانید نسبتا سریع‌تر بدوید. عجیب به نظر می‌آید، اما در مواقعی که سرعت بیشتر برای ادامه بازی حیاتی است، این شیوه پاسخگوی نیاز شما است.

 

راهنمای بازی Genshin Impact
راهنمای بازی Genshin Impact – دکمه ران را پشت سر هم فشار دهید.

4. طرز تهیه غذاهای مختلف را یاد بگیرید

بسیاری از بازیکنان در طول بازی Genshin Impact پختن غذا را در بازی را فراموش می‌کنند ولی یک وعده غذایی مناسب می‌تواند اثرات دفاعی و حمله کاراکترهایتان را برای مدتی و در حین مبارزه بهتر و یا بیشتر کند. همچنین غذاهایی وجود دارند که استامینا یا همان سطح انرژی برای دویدن یا پرواز کردن را بیشتر بالا می‌برند. اینجا یک لیست از غذاهایی که می‌توانند به شما کمک کنند و همچنین نحوه پیدا کردن دستور پخت آن‌ها را برایتان آماده کردیم.

Barbatos Ratatullie: میزان مصرف انرژی را برای 15 دقیقه کمتر می‌کند. برای پیدا کردن دستور پخت این غذا با شخصیت Vini که حوالی ضلع شرقی Stormbrer Point زندگی می‌کند حرف بزنید.

Lotus Egg and Bird Egg Soup: کاهش مصرف انرژی در هنگام دویدن برای 15 دقیقه. این غذا را هم می‌توانید از داروخانه BuBu در بندر Liyue تهیه کنید.

Zhongyuan Chop Suey: بالا رفتن سطح انرژی برای 10 دقیقه. با انجام دادن مرحله Old Tastes Never Die طرز تهیه این غذا را یاد خواهید گرفت.

 

5. واحدهای Sigil خود را خرج کنید

فراموش کردن چیزی به نام Sigil خیلی اتفاق می‌افتد. سیجیل یک ارز منطقه‌ای در بازی است که از صندوق‌ها یا گشت و گذار در نقشه بازی پیدا می‌شوند. با استفاده از این ارز می‌توانید اشیا زیادی از مغازه‌های Mondstadt یا Liyue که برای بالا بردن لول کاراکترهایتان لازم خواهید داشت، خریداری کنید.

مطمئن باشید شما به همه این اشیا نیاز پیدا می‌کنید، پس بیخیال خرج کردن Sigil نشوید. البته مورد گفته شده تنها استفاده این ارز نیست. با خریداری اشیا با این ارز می‌توانید تعداد دفعات خرید هر آیتم را نیز بالا ببرید، چون همانطور که می‌دانید تعداد محدودی از اشیای مختلف در بازه‌های زمانی مشخص قابل خریداری هستند.

 

راهنمای بازی Genshin Impact

راهنمای بازی Genshin Impact – واحدهای Sigil خود را خرج کنید.

6. همه کاراکترهایتان را به بالاترین سطح نرسانید

یکی از دشواری‌های بازی Genshin Impact این است که برخی از متریال‌های لازم برای بالا بردن سطح کاراکترها و سلاح‌ها به سختی پیدا می‌شوند. شاید در مراحل اولیه بازی تعداد خیلی زیادی از این متریال‌ها را در آرشیوتان موجود داشته باشید، اما با رسیدن به سطح 50 شما بسیاری از آنها را مصرف کرده‌اید و پیدا کردن مجدد آنها تلاش خیلی زیادی لازم دارد.

پس بهتر است مواد لازم برای بالا بردن سطح کاراکترهایتان را برای چند شخصیت اصلی و قوی‌تر خود کنار بگذارید و از افزایش سطح هر کاراکتری که به دست می‌آورید، خودداری کنید.

 

7. گشت و گذار لذت‌بخش است اما از ماموریت‌ها غافل نشوید

یکی از زیباترین جنبه‌های این بازیِ دنیای باز یا اوپن ورلد، گشت و گذار در نقشه بسیار وسیع و پیدا کردن پازل‌ها و گنج‌های مخفی در این نقشه است. می‌توان گفت که شرکت Mihoyo به طور مشخص از بازی Breath of The Wild تاثیر زیادی گرفته است، زیرا در آن بازی نیز می‌توانید از ارتفاعات بالا بروید یا بر فراز کوه‌ها و دشت‌ها پرواز کنید.

درگیر شدن در دنیای این بازی پر رمز و راز باعث خواهد شد که گذر زمان را حس نکنید، ولی این بازی یک قسمت داستان محور نیز دارد که انجام دادن مراحل مربوط به آن کاملا ضروری است. زیرا که احتمال‌های بسیاری در این بازی با انجام دادن این مراحل امکان پذیر خواهند شد (یعنی به زبان ساده‌تر توانایی‌های بهتری در ادامه داستان پیدا خواهید کرد). پس بهتر است که تعادلی بین پرسه بی‌هدف در بازی و انجام ماموریت‌های داستانی برقرار کنید.

یک جنبه خوب در این بازی این است که علاوه بر سطح ماجراجویی کلی، هر کاراکتر به صورت مجزا برای خودش می‌تواند تجربه کسب کند.

از روش تله‌پورت برای جابه‌جا شدن بیش از حد استفاده نکنید، چون در این صورت شانس پیدا کردن تعداد بسیار زیادی صندوق جایزه، آیتم‌های کمیاب و مراحل جنبی جالب را از دست می‌دهید.

 

راهنمای بازی Genshin Impact
راهنمای بازی Genshin Impact – از ماموریت‌ها غافل نشوید.

8. مشخصه‌ها و ویژگی‌های اصلی بازی تا رسیدن به سطح ماجراجویی 20 آنلاک نخواهند شد

کاربران این بازی باید توجه داشته باشند که سرعت پیشرفت در بازی Genshin Impact بسیار کند است و آنلاک کردن بسیاری از جنبه‌های بازی بسیار زمان‌بر خواهد بود.

مهم‌ترین مسئله در بازی برای شما Adventure Rank یا همان سطح ماجراجویی (AR به صورت اختصاری) خواهد بود که قبل‌تر در مورد این مسئله و نحوه بالا بردن آن توضیح داده شد. به طور کلی باید بگوییم که از کندی روند بازی عصبانی و ناامید نشوید. در این قسمت تعدادی از رخدادهای اصلی بازی و سطح ماجراجویی مختص به رخ دادن آن‌ها را در لیست زیر آماده کرده‌ایم.

Leyline blossoms – AR 8: شکوفه ای عظیم الجثه ای که با انجام دادن مراحلشون جوایزی دریافت خواهید کرد.

AR 12 – شکوفه های بیشتر و ماموریت های روزانه یا Daily Missions

AR 14 – کاراکترهای بیکار را دنبال پیدا کردن منابع بفرستید.

AR 16 – امکان مولتی پلیر بازی کردن یا Co-Op

 Spiral Abyss – AR 20: سیاهچاله‌ها یا معابدی چند طبقه برای مبارزه و به دست آوردن متریال کمیاب

AR 22 تا AR 27: اسپایرال‌های بیشتر که Domain نام دارند.

 

راهنمای بازی Genshin Impact
راهنمای بازی Genshin Impact – پانزده نکته برای موفقیت

9. از Wish یا آرزوهایتان بصورت یک‌جا و ده‌تایی استفاده کنید

در این بازی سیستمی بنام Gacha وجود دارد که از آن برای آنلاک کردن شخصیت‌های جدیدتر و سلاح‌های قوی‌تر استفاده می‌شود. بعضی از این آرزوها به صورت فصلی یا در رویدادها و Event هستند اما بیشتر آنها به همان صورت اولیه در قسمت مربوطه باقی خواهند ماند.

توجه داشته باشید که از آرزوها یا همان Wishها بصورت یک‌جا و ده تایی استفاده کنید، زیرا در این صورت حتما یک کاراکتر چهار ستاره و یک سلاح چهار ستاره به صورت تضمینی برای شما آنلاک خواهند شد. در صورتی که اگر بخواهید تک تک از آرزوها استفاده کنید، گرفتن شخصیت چهار ستاره 5 درصد و شخصیت 5 ستاره فقط نیم درصد امکان پذیر خواهد بود.

 

10. در بازی Genshin Impact پریزموجم‌ها (Prismogems) و استارداست‌ها (Stardust) را برای آرزوها ذخیره کنید

درست است که لذت‌بخش‌ترین قسمت بازی یعنی ویش زدن را می‌توانید از راه خرید با پول واقعی به دست بیاورید، اما یک راه دیگر به خصوص برای ما کاربران ایرانی که مسلما پرداخت پول واقعی برای بازی برایما دشوار است وجود دارد و آن هم بسیار ساده است: بازی کردن بازی. بله، بازی کردن بازی. 2 نوع ارز یا واحد پولی در این بازی وجود دارد که می‌توانید از آن برای خرید ویش (همان آرزو) استفاده کنید، پریزموجم و استارداست.

به دست آوردن این دو ارز با بازی کردن، انجام مراحل و کشتن غول‌ها به دست می‌آید. پس این دو ارز ارزشمند را برای خرید ویش ذخیره کنید.

 

راهنمای بازی Genshin Impact
راهنمای بازی Genshin Impact – برای آرزوهای خود ذخیره جمع کنید.

11. در طول مبارزه کاراکترهایتان را زود به زود تعویض کنید

زیاد طول نخواهد کشید که صاحب تعدادی کاراکتر در بازی خواهید شد. هر کدام از این کاراکترها یک توانایی منحصر به فرد دارند که در بازی به آنها Elemental Skills گفته می‌شود. اگر این توانایی‌ها باهم ادغام شوند باعث اتفاق افتادن یک زنجیره کار فوق‌العاده می‌شوند. به طور مثال اگر از کاراکتری که قدرت مخصوصش از نوع آب است برای خیس شدن بدن دشمن‌هایتان استفاده کنید، با تعویض کاراکتر به کاراکتر دیگری که Elemental Skill از نوع سرما دارد می‌توانید باعث یخ زدن و منجمد شدن دشمن‌هایتان بشوید. یا اگر طوفان را با آتش مخلوط کنید باعث بوجود آمدن گردبادی از آتش خواهید شد.

پس حتما از نحوه کارکرد ترکیب این توانایی‌ها مطلع باشید و آن را حتما انجام دهید.

وقتی شما بازی را با یگ گروه یا به اصطلاح بازی«پارتی» از کاراکترها پیش میبرید، کاملا محتمل است که به این گروه اصلی خود عادت کرده و از شخصیت‌های دیگرتان غافل شوید.

در نتیجه با استفاده از شخصیت‌های دیگر و ترکیب کردن توانایی‌هایشان و بوجود آوردن کمبو اتک، اثرات تخریبی بزرگتری روی دشمن‌هایتان خواهید داشت. یک نوع دیگر از این کار به گونه‌ای است که اگر به روشی که گفتیم بدن و لباس دشمن‌هایتان را خیس کنید، با تعویض کاراکتر به آتش و استفاده از آن باعث ایجاد اثر تبخیر به روی دشمنان خواهید شد و جان بیشتری از آنها نسبت به زمانی که فقط با یک کاراکتر در حال حمله هستید گرفته می‌شود.

توجه داشته باشید که در بازی Genshin Impact هر شخصیت یک توانایی بزرگتر دارد که از نوع توانایی قبلی او است. اما اثر بیشتری دارد. استفاده از این توانایی و میکس کردن آن با ابرتوانایی‌های دیگر شخصیت‌ها را در یاد داشته باشید.

 

راهنمای بازی Genshin Impact
راهنمای بازی Genshin Impact – پانزده نکته برای موفقیت

با این حال در خاطر داشته باشید که این ابرتوانایی را فقط در صورتی می‌توانید استفاده کنید که منبع انرژی مربوط به آن پر شود. اگر در کنار عکس کاراکترهای تیم که در سمت راست صفحه می‌بینید آیکون کوچکی از Elemental Skill خودش افتاد یعنی سطح انرژی آن پر شده است و می‌توانید از اتک گفته شده استفاده کنید.

 

12. با کاراکترهای محیط بازی حرف بزنید

بسیاری از بازی های RPG یا Role Play Games (همان بازی‌های نقش آفرینی) تعداد زیادی کاراکتر بلا استفاده در محیط بازی رها کرده‌اند که کاری جز تحویل یک سری دیالوگ‌های تکراری به شما ندارند. اما این در مورد دنیای Genshin Impact متفاوت است. خیلی از آدم‌های دنیای بازی ماموریت‌های مخفی دارند، یا در ازای دریافت کاری یا پول به شما آیتم‌های کمیاب می‌فروشند.

پس حتما ارزشش را دارد که با آدم‌های در حال گشت و گذار حرف بزنید به خصوص وقتی در جنگل و دور از محیط شهر هستید. کمترین فایده صحبت با افراد این است که حداقل در مورد رازی از منطقه‌ای که قرار دارید با شما حرف خواهند زد.

 

راهنمای بازی Genshin Impact13. از رزین‌ها (Resin) استفاده کنید

از ویژگی‌های بازی Genshin Impact این است که تعداد دفعات دسترسی به برخی از آیتم ها را در محدوده زمانی مشخصی محدود میکند (متاسفانه یا خوشبختانه؟). از رزین برای باز کردن Leyline Blossoms استفاده کنید و نگران تمام شدنش نباشید. منبع مربوط به رزین در طول بیست و چهار ساعت یک بار شارژ خواهد شد، پس از مصرف کردن رزین‌های خود نترسید و فکر نکنید که دوباره آنها رو به دست نخواهید آورد.

در مراحل بالاتر برای برخی از فعالیت‌ها دوباره به رزین احتیاج خواهید داشت ولی تا جایی که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و بگذارید منبع مربوط به آنها کم‌کم پر شود.

 

14. در نقشه بازی نشانه گذاری (Pin) کنید

دنیای Teyvat پر از رازهای مختلف است و شما هر از گاهی با آنها روبه‌رو خواهید شد. بعضی از این پازل‌ها راه حل روشنی ندارند. به طور مثال نیاز به Elemental Skills دارید یا باید به لول‌های بالاتر برسید، شاید هم تنها نیاز شما مقدار بیشتری هوش است. در این مواقع از نشانه گذاری روی نقشه استفاده کنید تا در وقت دیگری به سراغش بیایید.

از نشانه گذاری برای مشخص کردن نقاطی که از آنها آیتم کمیاب پیدا کرده‌اید نیز استفاده کنید، زیرا برخی از این آیتم‌ها بعد از مدتی دوباره در همان نقطه یافت می‌شوند. توجه داشته باشید که 99 نشانه برای نشانه گذاری در نقشه وجود دارد پس سعی کنید از آنها استفاده کنید.

 

راهنمای بازی Genshin Impact15. چیزهای دیگری که دانستنش بد نیست

همیشه مسیرتان را برای به دست آوردن Amenoculus های در دیدرس منحرف کنید. از این آیتم می‌توانید برای بالا بردن سطح مجسمه‌های هفتگانه که در نقشه بازی پراکنده شده‌اند استفاده کنید. این کار باعث گرفتن مجووعه‌ای از امتیازات مثل بالا رفتن سطح انرژی یا Stamina شده و در نتیجه مسافت‌های بیشتری را می‌توانید شنا یا پرواز کنید.

آیتم‌های کوچک موجود در کتاب کوچک ماجراجویی خود (Adventure Handbook) را جمع کنید. این کار باعث می‌شود مطمئن باشید که از برخی از جنبه های ضروری بازی غافل نشده‌اید. پس وقتی که گم شده‌اید یا کار خاصی برای انجام دادن ندارید، کتاب ماجراجویی و ماموریت‌های آن را از یاد نبرید.

در بازی Genshin Impact کاراکترهایی که از شمشیر بزرگتر استفاده می کنند برای درهم شکستن سنگ‌های معدنی مناسب‌تر هستند. پس در صورتی که قرار است کمی زمان در معادن سپری کنید، از این کاراکترها استفاده کنید. عروسک منفجره شخصیت Amber نیز برای شکستن سنگ‌ها مناسب است.

به لول میانگین گروه کاراکترهایتان توجه کنید چون برخی از اسپایرال‌ها لول خاصی از اعضای گروه کاراکترهایتان را لازم دارند.

 

منبع PCGamer
5 نظر برای این مطلب
  1. مهمان می‌گوید

    سلام،من با ps4 بازی میکنم میخواستم ببینم اگه توی موبایل هم نصب کنم میتونم ادامه بازی رو برم یا از اول میاد؟

    1. سعید زعفرانی می‌گوید

      میتونید ادامه همون رو برید. بازی از cross-save پشتیبانی می‌کنه.

  2. علی می‌گوید

    مال من قسمت پیام نوشتنش موقعی که میخوای به یکی دیگه پیام بدی نمینویسه باید چیکار کنم؟

  3. Ayda می‌گوید

    چجوری بتید کاراکترو عوض کرد؟

    1. آترین پناهی می‌گوید

      سلام دوست عزیز. کاراکتر‌هاتون کنار صفحه بازی سمت راست لیست شدن که تو گوشی با تپ کردن و رو پی‌سی با زدن دکمه‌ی اعداد بین کاراکترها به اصطلاح تاگل یا جابه‌جایی کنید. دقت کنید اگه بازی رو تازه شروع کردید شما یک شخصیت بیشتر ندارید. برای عوض کردن اعضای پارتی یا گروهتون هم میتونید از منوی پایمان، گزینه پارتی ست‌آپ رو انتخاب کنید و شخصیت‌های مختلفی رو بین چهارتا شخصیت حاضر در طول بازی قرار بدید.

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.